شاید تاکنون با آرایشگاه هایی برخورد کرده باشید که بیشتر از آنکه هنر آرایشگر باعث جذب مشتریان شده باشد زیبایی و مدرنیته بودن دکوراسیون سالن زیبایی و تنوعی از طرح ها ورنگ های مختلف باعث جذب مشتریان بسیاری شده است.بهتر است در چیدمان دکوراسیون سالن زیبایی به گزینش متریال های با کیفیت و مدرن یا سنتی، استفاده از دیوارکوب های منطبق با مد روز،انتخاب کفپوش و طراحی نورپردازی قسمت های مختلف سالن دقت کنید.
بخش ها و تجهیزات مختلف سالن های زیبایی
قبل از طراحی دکوراسیون سالن زیبایی باید ابتدا به این موضوع که سالن مورد نظر چه خدماتی را ارائه می دهد، توجه کرد و سپس به ایده پردازی و طراحی سالن پرداخت، سالن های زیبایی خدمات متفاوتی را ارائه می دهند و از بخش های مختلفی تشکیل می شوند که عبارتند از بخش مدیریت و یا پذیرش، سالن انتظار، میکاپ، بخش خدمات ناخن، میکاپ عروس، اتاق ماساژ و اپیلاسیون و همچنین بخش خدمات پوست و مو که با توجه به این بخش ها باید به طراحی داخلی آرایشگاه پرداخت.
تجهیزات آرایشگاه نیز نقش اساسی در طراحی دکوراسیون آن دارند و باید در جای مناسب و در رنگ های مناسب مورد استفاده قرار گیرند، میز و صندلی، آینه ها، مبلمان، سرشویی و بسیاری موارد دیگر از جمله این تجهیزات هستند. بنابراین هربخش و هر تجهیزات می تواند نمایانگر سبک انتخابی دکوراسیون سالن زیبایی شما باشد.

دکوراسیون سالن زیبایی به سبک ویکتوریایی
در میان سبکهای هنری و مدلهای مختلف دکوراسیون داخلی، یک نام وجود دارد که به محض شنیدن آن تجمل و شکوه در ذهن افراد تداعی میشود: سبک ویکتوریایی یا ویکتورین. دکوراسیون ویکتوریایی که در سالهای ۱۸۲۰ تا ۱۹۰۰ در انگلستان و آمریکا به شدت رواج داشت، هنوز هم در جهان طرفداران خاص خود را دارد و برخی افراد هزینههای هنگفتی را صرف دکور کردن خانه خود به سبک ویکتورین میکنند.

سبک ویکتوریایی یک سبک بسیار گران قیمت محسوب میشود و وسایل رایج در آن از بهترین کیفیت تهیه میشوند. فرشهای دستباف شرقی، مبلمان چوب با روکشهای نفیس و بهترین نوع کریستالها و مجسمهها، از ویژگیهای این سبک اشرافی هستند.
رنگ در سبک ویکتوریایی
در همه سبکهای دکوراسیون، رنگ یکی از مهمترین عوامل است و شاید بتوان آن را اولین عنصری دانست که سالن زیبایی به سبک ویکتوریایی به چشم میآید. دراین سبک طیف رنگها همان شکوه و وقاری را تداعی میکنند که بقیه عناصر نشاندهنده آن هستند.
در این سبک از رنگ های کلاسیک مانند زرشکی، میشی، قهوه ای، سرمه ای و ارغوانی استفاده می شود. اغلب رنگ های تیره در این سبک به کار برده می شود و سبز مخملی یکی از رنگ های پرکار برد در این سبک است.
اگر میخواهید سالن زیبایی به سبک ویکتوریایی داشته باشید به رنگ های استفاده شده در تهیه ی وسایل و تزیینات، رنگ دیواره ها، مبلمان و .. در طراحی خود دقت کنید.

بافت در دکوراسیون ویکتوریایی
در گذشته پوست سفید و روشن یکی از معیارهای زیبایی به شمار میرفته و نشانه تجمل و ظرافت و اشرافی بوده است. گذشتگان معتقد بودند آفتاب برای پوست ضرر دارد به همین دلیل در سبک ویکتوریایی شاهد پردههای ضخیم با رنگهای تیره هستیم که از نفوذ آفتاب به درون ساختمان جلوگیری میکنند. پردههای مخمل قرمز یا سبز در این سبک رواج بسیاری دارند.
اگر میخواهید سبک ویکتوریایی داشته باشید و در عین حال از نور خورشید نیز محروم نشوید، میتوانید از پردههای حریر روشن استفاده کنید و روی آنها والان مخمل تیره نصب کنید. دقت داشته باشید که مدل والان قابلیت باز و بسته شدن داشته باشد که هر وقت خواستید بتوانید آنها را کنار بزنید. در محل آرایشگاه که محل های مختلفی از جمله سالن اصلی، کانتر، سالن میکاپ، فضای مانیکور و پدیکور و .. وجود دارد میتوان در تمام این فضاها از این اصل در انتخاب پرده استفاده کرد.

وسایل تزئینی در سبک ویکتوریایی
ویژگی بارز دکوراسیون ویکتوریایی اغراق و تجمل و سبک اشرافی است. پس هرچه بیشتر از وسایل تزئینی استفاده کنید بهتر است! گلدانها و کریستالهای ظریف، رومیزیهای پرنقش و نگار، لامپهای دکوراتیو، ظروف چینی باکیفیت، مجسمههای بزرگ و کوچک و … همه عناصر لازم این سبک اشرافی هستند. پس اگر از فضاهای شلوغ و پر از وسیله خوشتان نمیآید، سبک دیگری را انتخاب کنید. دقت داشته باشید که تمامی وسایل تزئینی باید با نظم و هماهنگی کنار هم قرار گیرند و نباید شلخته و شلوغ به نظر برسد.
مصالح در سبک دکوراسیون ویکتوریایی
در مورد استفاده از مصالح در این سبک محدودیتی وجود ندارد. هر چند که بیشتر از مصالح کلاسیکی مانند چوب، سنگ مرمر و گچ استفاده میشود. به هر حال هر عنصری که در این سبک به کار میرود باید از بهترین نوع و بالاترین کیفیت باشد. هر مادهای که در سبک ویکتوریایی به کار میرود باید تزئینی و تداعی کننده شکوه و تجمل باشد. برای دیوار پوش، قفسه ها و میزهای واقع در سالن زیبایی می توان از متریال هایی که مناسب هر گونه سبکی باشد مانند مارمونایت استفاده کرد. که در زیر نمونه هایی از آن قابل مشاهده می باشد.
مارمونایت طرح پاندا Marmonite-Carrina مارمونایت طرح کرینا
دکوراسیون سالن های زیبایی به سبک کلاسیک
سبک کلاسیک از جمله سبک های دکوراسیون داخلی است که حس راحتی و گرمای دوران گذشته را یادآوری میکند و حس آرامش و اطمینان خاطر را در محیط به ارمغان می آورد. فضایی که به سبک کلاسیک مزین شده است از اصالت خاصی برخوردار است و نمایی جذاب و دلنشین دارد. در طراحی به سبک کلاسیک باید به چند نکته توجه نمود که به طور مختصر در ادامه شرح داده شده است.

رنگ در سبک کلاسیک
رنگ های اصلی در دکوراسیون داخلی به سبک کلاسیک نجیب و آرام هستند و در طیف رنگی کرمی، خاکستری، طلایی، نقره ای، زیتونی، قرمز مایل به قهوه ای و مرواریدی رنگ می باشد. سبک کلاسیک مخالف کنتراست و رنگ های تند و زننده است. تمام رنگ ها باید نرم و گرم باشند و فضایی آرام و دنج برای ساکنین فراهم کند. نقش اصلی سبک کلاسیک ایجاد احساس شادی و ظرافت در فضای داخلی است.
تزئین دیوارها
برای تزیین دیوارها گچ، دیوارپوش های مارمونایت که میتواند نمایانگر سبک کلاسیک نیز باشند، پانل های دیواری چوبی و کاغذ دیواری با کیفیت بالا به همراه طرح های کلاسیکی در دکوراسیون کلاسیک استفاده میشود. به طور کلی متریال هایی با رنگ های سنگین در طراحی داخلی به سبک کلاسیک حائز اهمیت هستند.

انتخاب مبلمان
خطوط ساده و تقارن معیارهای اصلی برای انتخاب مبل به سبک کلاسیک است. هر چند ایده آل ترین گزینه مبلمان آنتیک است اما به دلیل اینکه زیاد در بازار موجود نمی باشند میتوان از مبل های مدرن امروزی که به سبک کلاسیک ساخته شده اند برای طراحی دکور استفاده نمود. رعایت دقت در انتخاب مبلمان یکبار برای همیشه یک امر ضروری ست. مبلمانی که از چوب و روکش با فرم های منحنی ساخته شده اند برای دکوراسیون به سبک کلاسیک مناسب اند. مبلمان و سوفای کرم و قهوه ای رنگ با تزئینات گلدار و خطوط مستقیم با بافت های طلایی رنگ نمادی از دکوراسیون کلاسیک محسوب میشوند.

دکوراسیون سالن زیبایی به سبک مدرن
اساس سبک مدرن بر اساس اشکال ساده، خطوط مستقیم و صاف می باشد و شامل حداقل آیتم های تزئینی است. این سبک فضاهایی با خط دید مستقیم، ساده و بزرگ و با تمرکز بر کارایی و نظم را فراهم میکند.
طراحی به سبک مدرن برای انواع دکوراسیون سالن زیبایی امکان پذیر است و مهم نیست که فضای موجود بزرگ است یا کوچک، این سبک در نهایت منجر به ایجاد فضایی خلوت و ساده می شود که بسیار دوست داشتنی است و طرفداران زیادی هم دارد، امروزه سبک های مدرن در دکوراسیون داخلی در بین همه مردم محبوب است و افراد از حضور در محیط های آرام و خلوت بسیار لذت می برند.

در طراحی به سبک مدرن بر خلاف دو سبک دیگر از وسایل دکوری و تزئینی استفاده نمی شود و تا جایی که بتوان باید محیط را ساده و خلوت نگه داشت و از مبلمان ساده و رنگ های روشن و خنثی و در موارد بسیار کمی از رنگ های تیره استفاده کرد. در این سبک می توان از گیاهان تصفیه کننده هوا نیز استفاده کرد و طبیعت را به محیط آرایشگاه آورد و نوعی سبک روستیک مدرن ایجاد نمود
رنگ
انتخاب صحیح رنگ نقش موثری در تعریف کاربری سبک مدرن دارد، اساسا رنگ های خنثی مثل بژ، سفید، طوسی، مشکی و تناژ های قهوه ای از رنگ های مورد استفاده در سبک مدرن می باشد.

اشکال
اشکال یکی دیگر از عناصر مهم در طراحی داخلی مدرن می باشد و معمولاً در طراحی مدرن از شکل های هندسی ساده تر مثل مستطیل یا مربع استفاده می کنند و یا اگر قرار به استفاده از منحنی ها باشد، از منحنی های نرم و خطوط صاف و مستقیم و صفحات شبکه ای در طراحی داخلی مدرن استفاده می شود. علاوه بر آن شکل های بیضی و دایره ای مانند هم می توانند کاربرد زیادی در طراحی داخلی مدرن داشته باشند.
مصالح و متریال
برای طراحی داخلی به شیوه و سبک مدرن از مواد و مصالح مختلفی استفاده می شود مانند محصول SPL که علاوه بر طرح های خاص و مدرنی که دارند به شکل مدرن اجرا می شوند و کیفیتی شاخص را نیز دارا می باشند. استفاده ازچوب نیز در سبک مدرن معمول است. معمولا طراحان روی چوب های طبیعی از پوشش مات رنگی استفاده می کنند تا رگه هایی که در روی چوب وجود دارند محو شوند. البته برخی دیگر از طراحان داخلی معتقدند که باید از چوب های طبیعی به شکل دست نخورده استفاده شود تا به عنوان یک عنصر ارگانیک در فضا جلوه خاصی به آن ببخشد.

از دیگر مواد و مصالحی که در فضاهای داخلی مدرن از آن استفاده می کنند فلزات براقی مانند استیل ضد زنگ می باشد و معمولاً در آشپزخانه هایی با سبک مدرن بیشتر وسیله ها استیل هستند. حتی برای اکسسوری های دکوراسیون مثل بدنه لوستر یا آباژور یا صندلی و میز هم از فلزات براقی مانند استیل استفاده می شود و در کنار این ها برای سطوح صاف مثل سطح روی میز و غیره از شیشه و پلاستیک هم کمک می گیرند.
نورپردازی
اگر تمام قواعد و اصول طراحی داخلی مدرن و چیدمان دکوراسیون داخلی منزل با سبک مدرن به درستی انجام شده باشند، تکمیلکننده تمام این زیبایی ها یک نورپردازی حرفه ای خواهد بود و شما می توانید از یک نوپردازی پراکنده و یا در اصطلاح طراحان از نورپردازی به صورت اسپات لایت استفاده کنید.

در طراحی انواع سالن زیبایی باید به نورپردازی توجه ویژه ای کرد چرا که نوع نورپردازی در جذابیت سالن تاثیر بسزایی دارد و مشتری ها از آرایشگاه های روشن بسیار استقبال می کنند، هیچ گاه محیط آرایشگاه را با کافی شاپ اشتباه نگیرید و به یاد داشته باشید سالن زیبایی با نورپردازی ایده آل می تواند در جذب مشتری و همچنین کیفیت کار شما تاثیر زیادی بگذارد.
همچنین برای روشنایی سالن خود می توانید از ترکیب نورهای طبیعی و مصنوعی استفاده کنید و نورپردازی اطراف آینه ها نیز اهمیت بسیاری دارد. ترکیب آینه کاری و نورپردازی می تواند در طراحی انواع دکوراسیون سالن زیبایی نقش پر رنگی داشته باشد و بر جذابیت فضا اثرگذار است، به طور کلی هر چه فضای آرایشگاه، فانتزی تر باشد تاثیر بیشتر و بهتری در ترغیب مراجعه کنندگان و تبدیل شدن آن ها به مشتری های ثابت خواهد داشت.
چیدمان دکوراسیون داخلی مدرن
بعد از انجام طراحی و معماری و خرید وسایل، نوبت به چیدمان وسایل در سر جای مناسب خود می رسد و بهتر است از فرم های ال شکل یا دایره و نیم دایره برای چیدمان دکوراسیون داخلی خانه های مدرن استفاده کنید.

در سبک مدرن نیازی نیست که حتما تقارن در قسمت های مختلف فضا رعایت شود و رعایت کردن تقارن مختص سبک کلاسیک است. اگر برای تکمیل فضا قرار گذاشتید که از پرده ها استفاده کنید، حتما از پرده های ساده تک رنگ یا با رنگ های ملایم استفاده کنید که از نظر دوخت و طراحی هم ظاهر ساده ای داشته باشند و درخور سبک مدرن باشند.
این مقاله برای شما چقدر کاربردی بوده ؟
بر روی ستاره ها کلیک کنید و امتیاز دهید
متوسط امتیاز : 3 / 5. تعداد امتیار ها 2
اولین نفری باشید که امتیاز می دهد