افراش پلاس ؛ واردات ، تامین و پخش متریال دکوراسیون داخلی

۰۲۱ ۸۸۲۸۳۹۰۰

با ما در تماس باشید

اهمیت اکسسوری ها در دکوراسیون منزل

اکسسوری ها یکی از عناصر مکمل در دکوراسیون داخلی هستند.درواقع آن ها کیفیت سطح چیدمان و دکوراسیون را ارتقا می دهند. استفاده از اکسسوری دکوراسیون داخلی باعث گرم تر شدن فضای منزل و پر کردن قسمت های خالی در دکوراسیون منزل می شود.

همچنین به دلیل کم هزینه بودن یکی از عناصر پرطرفدار در دکوراسیون داخلی هستند. باید بتوانید در محیطی که با مبلمان مختلف پرشده است از اکسسوری دکوراسیون داخلی به گونه ای درست و اصولی استفاده نمایید که محیط را جذاب تر کنید نه اینکه به شلوغی آن بیفزایید.

گیاهان آپارتمانی

گل ها و گیاهان از دیر باز به عنوان اکسسوری دکوراسیون داخلی منازل جایگاه ویژه ای دارند و می توانند جلوه ای خاص و چشم نواز برای فضای مورد نظر به وجود بیاورند.
وجود تکه ای کوچک از طبیعت مانند گیاهان آپارتمانی، می تواند حس حضور در طبیعت را تقویت کند و حس آرامش، سرزندگی و مثبتی به افرادی که در آن فضا حضور دارند بدهد. گیاهان می توانند رنگ های زنده و جذابی را به دکوراسیون داخلی خانه تان اضافه کنند.

لوستر

در بحث دکوراسیون داخلی نباید از نور غافل شوید. نور و روشنایی باعث می شود که زیبایی به چشم آید و رنگ و سایر زیبائی های اشیا جلوه کند. بنابراین بحث نور و پرداختن به آن می تواند در مباحث زیبایی شناسی وهنر جایگاه ویژه ای داشته باشد.
برای منحصر به فرد شدن دکوراسیون داخلی منزل باید در محیط های پرنور اکسسوری های خاص را قرار داده تا زیبایی آن ها دوچندان شود. این تاثیر نور به راحتی در تصویر زیر مشخص است.

تابلوهای نقاشی

با استفاده از آثار هنری به عنوان اکسسوری دکوراسیون داخلی می‌توانید نقطه ی خیره‌کننده‌ای را برای اتاق نشیمن یا پذیرایی خود ایجاد کنید. تابلوهای هنری در دکوراسیون منزل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. از تابلوهای نقاشی برای تعیین رنگ دیوارها و ایجاد نقطه کانونی در دکوراسیون می‌توان استفاده کرد.
همچنین تابلوهایی با نقوش هندسی می‌تواند برای ایجاد گرما و صمیمت لازم برای دکوراسیون استفاده شود. تابلوهای نقاشی هرکدام ویژگی‌های خاصی دارند که باید آن را متناسب با دکوراسیون خانه استفاده کرد.
اکسستوری

کوسن

از آثار هنری که دارای نقوش هندسی هستند می‌توان برای ایجاد بافت در دکوراسیون خانه استفاده کرد. این سبک در خانه‌های مینیمال و مدرن که عموماً از رنگ‌های خنثی برای دکوراسیون استفاده می‌شود. برای ایجاد فضای صمیمی و گرم بهتر است از طرح‌های برجسته و پرنقش در اکسسوری دکوراسیون داخلی استفاده شود. می‌توانید در اتاق نشیمن کوسن‌ها را نیز با نقش تابلو هماهنگ کرده و فضا را گرم‌تر و صمیمی‌تر کنید.
اکسستوری

سینی تزئینی روی میز

سینی های تزیینی وسیله‌ ای کاربردی و زیبایی هستند. این سینی‌ها انواع مختلفی دارند که سینی دکور طلایی و آینه‌ای طرفداران بسیار زیادی دارند، جنس سینی‌های چوبی و مسی هم طرفداران خاصی دارد که انتخاب هر یک از این سینی‌ها بستگی به سلیقه و سبک چیدمان منزل افراد دارد. سینی هایی از جنس سنگ که سبک جدیدی است باعث جذب افراد شده.

شلف ها

مسئله‌ای که در مورد شلف‌های امروزی وجود دارد عدم وجود محدودیت در فضای نگهداری آنهاست. شما می‌توانید از لابی و پذیرایی گرفته تا حمام و سرویس بهداشتی از شلف دیواری استفاده نمایید. شلف‌ها به دو دسته ثابت و متحرک تقسیم می‌شوند.
شلف ثابت سطحی است که در زمان ساخت و ساز با کمک وسایل مربوطه ساخته می‌شود و در انتها نیز با مصالحی مثل گچ، سنگ و چوب پوشش می‌یابد.شلف متحرک نیز سطحی است که معمولا شکل دکوراتیوی داشته و علاوه بر کاربردی که دارند به زیبایی دیوار نیز کمک می‌کنند. این نوع شلف‌ها از جنس‌های متفاوتی مثل گچ، پلی استر، چوب، فلز و یا به شکل ترکیبی ساخته می‌شوند.

لوازم نوستالژی

ظروف قدیمی
ظروف قدیمی و عتیقه همیشه برای ما جذاب بوده و خاطرات زیبایی را به همراه خود داشته اند.دیوارهای خالی راهروها و اتاق نشینمن و پذیرایی ، در یک کلام تمام گوشه کنار خانه را می توانید با نصب این ظروف زیبای قدیمی تزیین و زیبا کنید.
گرامافون
حتما شما هم این وسیله را که یکی از اصلی ترین لوازم منزل نوستالژیک می باشد دیده اید. این وسیله نیز به نوعی نگین لوازم منزل نوستالژیک است.
 تلفن دیواری
از دیگر لوازم منزل نوستالژیک که هم کاربردی و هم جذاب است، تلفن دیواری است. گوشی های تلفن نخستین نشانه های آغاز عصر ارتباطات بودند که ابتدا به حاکمان و اقشار خاص تعلق داشتند اما به تدریج راه خود را به منازل هم باز کردند.
رادیو کلاسیک
یک نمونه ی دیگر از لوازم منزل نوستالژیک رادیوی کلاسیک است. این رادیوها نسبتا ابعاد بزرگی داشتند. برخی از قدیمی ترین نمونه های آن ها چنان بزرگ بودند که برایشان میز مخصوص طراحی می شد و نیز کمدی محافظ از جنس چوب داشتند. رادیو بعدها در ابعاد کوچکتری تولید شد و جای آن غالبا روی طاقچه ی خانه ها بود.

این مقاله برای شما چقدر کاربردی بوده ؟

بر روی ستاره ها کلیک کنید و امتیاز دهید

متوسط امتیاز : 0 / 5. تعداد امتیار ها 0

اولین نفری باشید که امتیاز می دهد

Subscribe
Notify of
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
WeCreativez WhatsApp Support
تیم افراش پلاس هر لحظه آماده پاسخگویی به پرسش های شماست.
👋 سلام دوست عزیز، چه کمکی از دست من بر میاد ؟