Modern style

سبک مدرن

در این سلسله مقالات به انواع سبک در دکوراسیون داخلی، تفاوتها، جزییات، مشخصه های هر کدام خواهیم پرداخت. با نگارش این مجموعه امیدواریم که توانسته باشیم کمکی هر چند کوچک در انتخاب سبک مورد نظر شما کرده باشیم.در این مقاله به سبک مدرن خواهیم پرداخت و ویژگی های آن را بیان خواهیم نمود.

تاریخچه و معرفی:

سبک مدرن در دکوراسیون داخلی بسیار دچار سوتفاهم قرار میگیرد و خیلی ها آن را با سبک معاصر اشتباه میگیرند. یکی از دلایل آن وجود شباهت هایی در بین این دو است.سبک مدرن در اواخر قرن بیستم به وجود آمد و هدف اصلی آن کاربردی بودن محیط بدور از تجمل و المان های اضافی میباشد.در این سبک متریال هایی که از زمین استخراج میشوند، نقش کلیدی دارند و تمرکز بر روی رنگ های ساده و یکدست میباشد.این سبک ریشه در دکوراسیون اسکاندیناوی و آلمان دارد و بین دهه 1920 تا 1950 میلادی به وجود آمد. محبوبیت این سبک در بین عامه در اواخر قرن بیستم گسترش پیدا کرد و بعدا سبک های از قبیل پست مدرن و مدرن سده میانه از آن نشات گرفت.فلسفه اصلی سبک مدرن این است که شکل و ظاهر پیرو کاربرد میباشد. لذا در دکوراسیون داخلی هر المانی که فاقد کاربرد مشخص باشد قابل حذف شدن است.این سبک برای افراد منظم و افرادی که سادگی را دوست دارند و از زرق برق اضافی و آیتم های شلوغ دکوراتیو بیزار هستند، مناسب است.این سبک در فضاهای باز و اتاق های با نقشه یکدست بهترین هماهنگی را دارد.

مشخصه های اصلی سبک مدرن:

  • شالوده ساختمان ( ستون های و دیوار های بتنی یا فلزی ) عموما در معرض دید میباشد.
  • در طراحی تاکید بر خطوط افقی و عمودی است و تا حد ممکن از خطوط منحنی اجتناب میشود.
  • اجتناب از بافت های پشمی، پرحجم و شلوغ
  • مبلمان با ارتفاع کم و طولی با خطوط یکدست
  • استفاده از نور طبیعی و پنجره های ساده
  • استفاده از متریال های طبیعی مثل فلزات، چوب بدون رنگ، چرم، یا منسوجات طبیعی ولی بدون حجم
  • تم های رنگی خنثی و یکدست
  • سطوح براق مثلا شیشه، استیل و کروم

مبلمان در سبک مدرن:

میلمان مدرن ساده است، با خطوط مستقیم و سطوح پولیش خورده و یکدست و براق. جنس این مبلمان عموما از فلزات، فایبر گلاس، استیل میباشد.یکی از اولین و معروفترین مدل صندلی هایی که در سال 1926 میلادی با تم دکوراسیون مدرن ساخته شد، مدل Wassily Chair میباشد. یک شاسی فلزی ساده و یکپارچه که به وسیله پارچه های برزنتی به عنوان تکیه گاه و نشیمن، اجزای تشکیل دهنده این مدل هستند.یکی دیگر از میلمان هایی که از نوستالژی های سبک مدرن و از مشخصه های این سبک است، مدل Eames Chair میباشد که از شاسی پلی وود خم شده و رویه چرمی ساخته میشود. این مدل در سال 1956 میلادی تولید شد و خیلی زود از محبوبیت بسیاری در دکوراسیون مدرن برخوردار گردید.یکی دیگر از مدل های که حتی امروزه در سبک مدرن بسیار پرطرفدار است، صندلی Tulip Chair میباشد که در زمان عرضه تفاوت اساسی با نسل قبلی خود داشت . صندلی تک پایه ساخته شده از فایبرگلاس که اساسا با سبک مدرن سده میانه بیشتر همخوانی دارد. ولی خب اگر درست یادتون باشه اون هم زیرمجموعه سبک مدرن محسوب میشه.

منسوجات در سبک مدرن:

دکوراسیون مدرن پارچه ها و منسوجات دو رنگ با اشکال هندسی را به دنیا معرفی کرد. رنگ ها غالبا سفید و مشکی هستند و در برخی طرح ها تیکه های رنگی دیگری هم دیده میشود. طرح ها خطوط راست یا منحنی های ملایم و اشکال هندسی خلاصه میشود.

متریال در سبک مدرن:

غالبا از فلز، چوب و سنگ میتوان به عنوان متریال های اصلی این سبک نام برد. چوب در این سبک نباید رنگ شده باشد. چوب در ساده ترین و طبیعی ترین شکل خود باشد. البته به خاطر داشته باشید منظور از طبیعی بودن، الوار یا تنه درخت بدون فرآوری نیست ( به مانند سبک روستیک ).فلزات مختلف زیبایی و حس مدرنیته را به دکوراسیون شما منتقل میکند. هم طبیعی هستند و هم براق که هر دو از ویژگی های این سبک میباشد. فقط به خاطر داشته باشید قانون خطوط راست و منحنی های ملایم را در هنگام استفاده فلزات رعایت کنید.سنگ نیز به عنوان متریالی طبیعی جایگاهی ویژه در این سبک دارد. فقط به خاطر داشته باشید از ابزار زدن لبه های سنگ بپرهیزید. سنگ بهتر است صیقلی و صاف باشد و برای مثال انواع سنگ های حجیم و آنتیک چندان مناسب این سبک نمیباشد.

تزئینات در سبک مدرن:

تمام اکسسوری و المان های تزئینی در دکوراسیون مدرن میبایست مینیمال، ساده و به دور از آلایش اضافی و شلوغی باشد. لامپ های ایستاده تک پایه، لامپهای آویز ساده، آینه و نقاشی با سبک مدرن و پست مدرن یا رئالیسم و سورئال میتواند گزینه های مناسبی باشد.

رنگ در سبک مدرن:

رنگ های خنثی، ملایم و یکدست مناسب این سبک میباشد. رنگ های پرطرفدار طراحان مشکی، سفید، پرده های مختلف رنگ طوسی و خاکستری، قهوه ای تیره یا روشن، مسی، آبی تیره یا سبز یکدست و فیروزه ای میباشند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه افراش پلاس محفوظ می‌باشد
  • Instagram
  • Whatsapp

facebook instagram pinterest youtube telegram whatsapp aparat

کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه افراش پلاس محفوظ می‌باشد